mandag 19. oktober 2009

Konsert i Oslo på OD-dagen

For å markere slutten på Internasjonal Uke og for å feire OD-dagen 29.oktober arrangerer vi konsert på Revolver i Oslo. Konserten starter kl. 21.00 og koster kr. 100. Det er fri aldersgrense, med egen avdeling for de over 18 år.
Følgende band skal spille:


Bård Watn m/band



Bård Watn har tidligere hatt en rekke soloopptredener, der han som singer songwriter sjarmerer sitt publikum med sin musikk om livets trivialiteter. Nå skal Bård Watn ha med seg band og skape musikk som ifølge dem selv høres ut som gruppa på hjørnet i downtown Bronx, hvor både en hiphoper og Sia Furler har trengt seg på.

http://www.myspace.com/isakwatn

Cyaneed


Rockejentene i Cyaneed kommer helt fra Alta for å delta på årets OD-konsert!
"Det låter like tøft og tight på plate som live, og det er ikke verst fra jentene som leverte en av de beste konsertene på årets By:Larm (2008)"
- Lydverket
http://www.myspace.com/cyaneede

Casa Murilo



Casa Murilo er et engelsk/norsk band med base i Oslo. Musikken deres kan beskrives som skitten pop-rock, med innspill av irsk folkemusikk. Et ukjent band for flere – hittil – men gi guttene i Casa Murilo noen sekunder, og du vil være sjarmert, synge med og kjenne det rykke i dansefoten!
http://www.myspace.com/casamurilo

Etter konsertene vil Kid Kudos spinne plater. Musikken dekker et stort spekter, alt fra soul, funk, disco, kraut, elekto til litt gammel hip hop – nok til å holde dansegulvet fullt kvelden ut!


Ta med en venn eller tre, og bli med å feire avslutningen på
Internasjonal Uke og OD-dagen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar