onsdag 14. oktober 2009

OD-dagen og Internasjonal Uke
- bli med på arrangementer landet rundt!

19. oktober starter Internasjonal Uke, informasjonskampanjen til OD. I tillegg til opplegg med internasjonalisert undervisning på skolene, er det også arrangementer rundt om i hele landet. Sjekk ut www.od.no for å vite hva som skjer i ditt fylke!

Hvis du er i Oslo på OD-dagen 29.oktober, bør du finne veien til Youngstorget. Der arrangerer vi Festivalwerk i samarbeid med Aktiv i Oslo og UKM, en dag med kule arrangementer som konserter, stands og utstillinger. Kom og kjøp kaffe og boller av OD-elever, sjekk ut afrikanske rytmer, kickboksing og årets OD-film og delta på quiz. Kl. 17 blir det fakkeltog med appeller og påfølgende konsert i telt på Youngstorget. Sjekk ut fullstendig program og artister på www.festivalwerk.no. Er du elev og skal delta på Operasjon Dagsverk, har du også mulighet til å jobbe for festivalen som ditt dagsverk. Jobbene finner du på www.jobbank.no.

Festivalwerk er åpent for alle; elever som har jobbet på OD-dagen, arbeidsgivere, mannen og kvinnen i gata og de som ellers måtte være interesserte!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar